21 Ekim 2012 Pazar

Avrupa Avrupa 47.Bölüm İzle







Avrupa Avrupa 47.Bölüm Tıkla İzle



Bölüm Özeti

Avrupa Avrupa'nın bu haftaki bölümünde Gülbahar, SEV-DER yardım kampanyası adı altında bir çok kişiyi dolandıran şebekenin kurbanı olur. Kredi kartı numarasını şebekeye kaptıran Gülbahar, durumu fark edince suçu her olayda sabıkası bulunan Tekin'e atmak ister. Bu kadar harcamanın nereye gittiğini bir türlü çözemeyen Ferdi evde terör estirir. Annesinin ve dayısının çaresiz haline acıyan Gül kendini ortaya atar ve harcamanın nedenini annesinden borç alması olarak açıklar. Kızının kendilerinden borç aldığını öğrenen Ferdi, Can'ın Gül'e yetemediği endişesine girer. Olaylardan haberi olmayan Can yeni aldığı pahalı cep telefonunu Emre'ye gösterirken Ferdi'ye yakalanır. Can'ın Gül'e bakamadığını düşünen Ferdi için bu, bardağı taşıran son damla olmuştur. Ferdi bütün olayları Mahir'le paylaşır. Mahir oğlunu tutumlu olması için uyarırken Gül'ün borç aldığını ağzından kaçırır. Bu olayların hiçbirine anlam veremeyen Can, Gül'ün gerçekten Gülbahar'dan borç aldığını sanarak borcunu ödemek için tabletini Tekin'e satar. Nermin tabletin Tekin'de olduğunu görünce olaylar tamamen içinden çıkılmaz bir hal alır. Ve Gülbahar en sonunda bütün bu karışıkları bitirmek için başına gelenleri anlatmak zorunda kalır…

Bir Erkek Bir Kadın 57.Bölüm İzle










Bir Erkek Bir Kadın 57.Bölüm Tıkla İzle





BÖLÜM ÖZETİ

Sana hiç yalan söylemedim Zeynep…

Ozan'ın küçük, beyaz bir yalanını yakalayan Zeynep “Artık evleniyoruz. Hayatımızda yalan olmasın” der ve ikili bir daha yalan söylememeye karar verirler. Ancak hayat ikisi için de zindan olur.

Zeynep markete giderse…

Zeynep ve Ozan her zaman ki gibi evlerine alışveriş yapmak için markete giderler.. Limon almak için markete giderler, limon hariç her şeyi alıp evlerine geri dönerler.

Ozan’ın maç totemi

Sonbahar gelmiş, ligler başlamış, Ozan için maç izlerken totem yapma sezonu açılmıştır.



Yayın Günü:  21 Ekim Pazar  
Yayın Saati:  23.30


Krem 9.Bölüm İzle




Krem 9.Bölüm İzle
KREM9. Bölüm Özeti21 Ekim 2012, Pazar 22:30atv ekranlarında yepyeni bir dizi izleyici ile buluştu. Dizide, çirkin bir kızın sihirli bir krem sayesinde rüyalarındaki kadına dönüşmesi ve etrafında gelişen olaylar konu ediliyor. Kimi zaman Aslı kimi zaman Rüya olan ana karakterin hem birbiri ile iç içe hem de bir o kadar farklı yaşamlarını anlatan dizi, izleyiciye sürpriz bir hikâye sunuyor.

Hayat Devam Ediyor 34.Bölüm İzle






Hayat Devam Ediyor 34.Bölüm İzleTıkla izle



 Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem'le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem'le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas'ın 15 yaşındaki Hayat'ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas'a verirler. HAYAT DEVAM EDİYOR 34. Bölüm Özeti21 Ekim 2012, Pazar 20:00 Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul'a neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul'a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim'in çocuklarından Şirin'in şöhret ve para tutkusu, Bekir'in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik'in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat'ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç'ın imkansız aşkı, Zeliha'nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.


Harem 4.Bölüm İzle







Harem 4.Bölüm İzle





Ulan Bator’un oğlu Ulan Bune, Sultan Küçük Esat’ın en büyük kızı olan Balkız’ı görmek için Basur Sarayı’na girmenin bir yolunu bulur. Gaibettin’in küresinden gördüğü İstanbul isimli küçük kasabanın ileride çok değerleneceğini duyan Sultan Küçük Esat, İstanbul’u fethetmek için sefere çıkmaya karar verir. Çıktıkları seferde yola pusu kurup Basurlular’a saldıranların elebaşını yakalamak için peşinden giden Harem son bölüm izle Sultan Küçük Esat geri dönmez. Kare Murat ve Çıngıraklı Hamit Paşa’nın arama uğraşları da bir sonuç vermez ve saraya dönerler. Ertesi günü Basur Sarayı’na Küçük Esat’ın ölüm haberi gelir Harem 4.Bölüm İzle


Yetenek Sizsiniz Türkiye Cumartesi-Pazar 20 - 21 Ekim izle








Yetenek Sizsiniz Türkiye TIKLA İZLE



BÖLÜM ÖZETİ 


Ekranların sevilen yarışması yeni bölümleriyle her Cumartesi ve Pazar Star’da ekrana geliyor. Sahne arkasında Alp Kırşan... Yepyeni yetenekleri ve sahne arkasında Alp Kırşan'ın sunumuyla "Yetenek Sizsiniz Türkiye" bu hafta da birbirinden ilginç yetenekleri ekrana getiriyor. Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın jüri koltuğunda... Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye’nin yeteneklerini aramak üzere yine bu yıl birçok şehri gezecek. Türkiye'nin yetenekleri ise jüriden evet alıp Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışacak. Yayın Günü: Cumartesi ve Pazar Yayın Saati: 20.00

14 Ekim 2012 Pazar

Yetenek Sizsiniz Türkiye 14 Ekim 2012








Yetenek Sizsiniz Türkiye TIKLA İZLE




BÖLÜM ÖZETİ

Ekranların sevilen yarışması yeni bölümleriyle her Cumartesi ve Pazar Star’da ekrana geliyor.  

Sahne arkasında Alp Kırşan...

Yepyeni yetenekleri ve sahne arkasında Alp Kırşan'ın sunumuyla "Yetenek Sizsiniz Türkiye" bu hafta da birbirinden ilginç yetenekleri ekrana getiriyor.

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın jüri koltuğunda...

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın Türkiye’nin yeteneklerini aramak üzere yine bu yıl birçok şehri gezecek. Türkiye'nin yetenekleri ise jüriden evet alıp Türkiye'nin en yeteneklisi olduklarını kanıtlamak için kıyasıya yarışacak.

Yayın Günü: Cumartesi ve Pazar

Hayat Devam Ediyor 33.Bölüm İzle Hayat Devam Ediyor 14 Ekim İzle






Hayat Devam Ediyor 33.Bölüm İzleTıkla izle





HAYAT DEVAM EDİYOR
33. Bölüm Özeti
14 Ekim 2012, Pazar 20:00
Çömlekçi İsmail zorla evlendirildiği karısı Kudret'ten dört, aşık olup Kudret'in üzerine kuma getirdiği Cennet'ten ise üç çocuğa sahiptir. İsmail, çömlekçilikten artık para kazanamamaktadır ve birkaç oğlu Siraç ve kızı Zeliha'nın desteğiyle İstanbul'a göç etmeye karar vermiştir. Bu arada ailenin ortanca kızı güzeller güzeli Hayat, yörenin en eski ailelerinden birinin oğlu Kerem'le gizliden aşk yaşamaktadır. Gençlik heyecanı ve aşk ateşi ikisinin de hata yapmasına neden olur ve Kerem'le Hayat evlenmeden önce beraber olurlar. Aile bunu öğrenince şehrin en zengin, acımasız ve güçlü adamlarından 70 yaşındaki Abbas'ın 15 yaşındaki Hayat'ı istemesini fırsat bilip kızı Abbas'a verirler. Bu olaylar nedeniyle aile, İstanbul'a neredeyse "kaçarak" gidip yerleşir. Ancak büyük şehir onlar için büyük bir tuzaktır. İbrahim ve eşlerinin İstanbul'a bir türlü uyum sağlayamamaları, İbrahim'in çocuklarından Şirin'in şöhret ve para tutkusu, Bekir'in karanlık yollara sapması, bir kolu sakat olan sessiz Malik'in şehirde giderek erozyona uğraması, Hayat'ın küçücük bedeninin ve ruhunun kabuk bağlamasıyla, etrafına ördüğü duvarların arkasında kalması ve acımasız ve sert bir karakter olup çıkması, büyük oğlan Siraç'ın imkansız aşkı, Zeliha'nın ailesi ve aşkı için direnişi gibi iç içe geçmiş durumlar hikayenin temel taşlarını oluşturuyor.